12-03-2015 F1 eerste wedstrijd in nieuw DIO tenue

De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie zit er op. In het prachtige nieuwe tenue gingen 7 jongens enthousiast het veld op.
Op het mooie veld van sc Stadspark heeft F1 een goede wedstrijd gespeeld. Na een 1-0 voorsprong door een goal van Fabio werden we in de loop van de wedstrijd ingehaald door de tegenpartij. Er wordt op een hoger niveau gespeeld en dat betekende volledige inzet van alle spelers.
Onze keeper Raul stond in zijn nieuwe outfit goed te keepen, maar werd een paar  keer verrast door een afstandsschot. In de verdediging speelde invaller  Milan een betrouwbare  rol als laatste man. Brandon onderschepte veel ballen en kwam regelmatig  snel langszij. ook Tom en later Ravi hebben flink verdedigd en veel ballen onderschept. Na vorig seizoen is het verdedigen nu echt een serieuze taak geworden.  op het middenveld hebben Jefitho en Fabio  en Ravi in de spits goed samengewerkt en ze braken regelmatig door maar helaas lukte het nog goed om hieruit te scoren. mooie oefenstof voor in de training.
Al met al werd er door alle kinderen met veel inzet gespeeld en waren er mooie momenten van goed samenwerken!

Geef een antwoord