27-8-2015 DIO Mini pupillen

Spelenderwijs kennismaken met voetballen.
Voor kinderen van 4-6 jaar (geboren 2009 of eerder) die volgens de KNVB officieel nog geen F pupillen zijn heeft DIO Groningen een speciale training op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur. Als de kinderen ouder worden stromen ze gemakkelijk door naar de F pupillen.
Training mini pupillen.

We bieden een leuke, actieve training aan die aansluit bij de kleuterleeftijd.

Op deze manier raken de kinderen steeds vaardiger met de bal en kunnen ze ontdekken of ze voetbal leuk vinden en hoe het is om samen te sporten met andere kinderen.
De trainingen zijn op woensdag van 17.00 tot 18.00 uur op sportpark Kardinge.
We trainen op de kunstgrasvelden aan de linkerzijde.
Trainers: Marion en Gerkina (gerkina1@hotmail.com)
Tijdens de trainingen kunnen de ouders de eerste paar keer toekijken vanaf de zijkant van het veld en later (vanwege concentratie van de kinderen) vanuit de kantine onder het genot van een kop koffie/thee.

Wedstrijden 4 tegen 4.
De jongste kinderen spelen wedstrijdjes 4 tegen 4. Op deze manier komen ze veel aan de bal en doet iedereen mee. In overleg met de ouders wordt besloten of de mini pupillen deel gaan nemen aan de speciale mini competitie . deze vindt plaats op 4 zaterdagochtenden.
Lid worden?
De kinderen kunnen eerst 3x meetrainen om de sfeer te proeven en daarna lid worden van DIO Groningen via het aanmeldingsformulier inzenden (zie de pagina van lidmaatschap)
Contactpersoon:
Gerkina Doze 0625413243 of info@diogroningen.nl

Geef een antwoord