3-5-2016 DIO E2 in de race voor kampioenschap.

fgelopen zaterdag ,speelde E2 tegen en in Haren. Na wat laatkomers konden we bijna op volle oorlogssterkte vertrekken naar Haren.

Na een goede tactische bespreking was het warmlopen voor het team en kon de wedstrijd beginnen.
De thuiswedstrijd was best wel spannend omdat  Haren toen al liet zien af en toe gevaarlijk terug te komen van een achterstand.

Door goede combinaties stonden we al snel voor met 3-0 , maar kwam Haren goed terug in de wedstrijd door te scoren . Ruststand 1-3

Na de rust kregen we het af en toe behoorlijk lastig met de counters van Haren maar we hielden stand. Het werd 2-4 en we moesten aan de bak want Haren drong goed aan. Maar we wisten nog steeds stand te houden ,halverwege de tweede helft stond het 4-5 . Mede ook door uitstekend keepers werk van Daan, en hulp van zijn moeder. Namelijk bij een aanval van Haren ,waarbij er werd geschoten van afstand belande de bal in onze goal. Wij als coaches waren verbaasd ,waar was Daan.
Toen we goed keken stond Sabina bij Daan in de goal om een zwarte korrel van het kunstgras uit zijn oog te halen. Deze geweldige tactische zet van Daan en Sabina zorgden ervoor dat het goede en bijna onhoudbare schot, en eigenlijk een goal werd afgekeurd door de scheidsrechter.
Na veel gepeuter was Daan verlost van zijn “korrel” en konden we verder. Uiteindelijk scoorden we de 4-6.
Maar Haren zette nog wel een keer aan en dat resulteerde nog in een goal 5-6 , een benauwde overwinning voor DIO E2 maar hierdoor kan de beslissing op 14-05 thuis tegen Gruno gaan vallen.

Winnen we tegen Gruno dan zijn we kampioen, Gruno kan alleen dan nog gelijk komen met DIO E2 maar dan hebben we beide evenveel punten en volgens de regelementen worden dan beide teams kampioen.

Tom

Geef een antwoord