3-11-2014 Wedstrijdverslag Zeester 1 -D.I.O. Groningen 1

Door de aanvoerder.

Zeester – Dio Groningen 2-2.

Vandaag stond de zespunten wedstrijd op het programma uit tegen zeester. Het was een prachtige voetbalmiddag op het mooie sportpark van Zeester waar het voetbal duidelijk leeft. Dio had een paar afwezigen maar had een prima selectie tot beschikking. Alleen kevin vond het nodig om zich te verslapen??? Hoezo???

De eerste helft had dio de beste kansen en het betere van het spel. Er was veel strijd van beide kanten. En de scheidsrechter had moeite de wedstrijd goed te leiden door de belangen van deze wedstrijd. Hij gaf dio een strafschop maar kwam hier op terug door naar zijn grensrechter te luisteren. Hiermee werd de toon gezet voor de rest van de wedstrijd. Het was zeester dat op voorsprong kwam door een prachtige goal van spits beerda , dit was wel een dreun voor dio. Maar dio bijtte zich in de wedstrijd en had goeie kansen met robben, nooitgedacht en bijlsma maar faalden allemaal net. Zeester kwam dan ook uit een counter op 2-0 weer beerda was de doelpuntenmaker. Dio bleef doorgaan en duif miste van afstand. Het was vlakvoor rust dat de jongste van der vlag binnen kon tikken door een goeie voorzet van bijlsma. Dik verdiend en de aansluitingstreffer was een feit, onder tussen was de wedstrijd een stuk harder geworden maar wel sportief. Beiden teams gingen met de 2-1 stand de rust in.

De 2e helft was een stuk minder en een hevige harde strijd onstond omdat de scheids de vat op de wedstrijd kwijt was en  de volste vertrouwen in de grensrechters hield. Hierdoor onstonden veel oneerlijkheden zoals afgekeurde goal zeester, en de grens van zeester vlagde voor elke diepe bal van dio voor buitenspel. Dio probeerde voor de gelijkmaker te gaan en had nog kansen met bijlsma, moek en van der vlag. Zeester was in de counter af en toe nog gevaarlijk. In de 90e minuut gaf de scheidsrechter dio alsnog een terechte penal spits moek schoot beheerst binnen. Daarna waren er nog harde tackles van zeester zeer onnodig in verder een sportieve wedstrijd ,en een speler moest dan ook vertrekken door een groffe charge op vd bos. Daarna floot de scheidsrechter af en bleef deze gekke wedstrijd steken op 2-2 gemixte gevoelens bij dio want dio was wel de beter voetballende ploeg zeker de eerste helft. Maar zeester bood hier heel veel strijd tegenover dus al met al misschien een terechte uitslag.

Geef een antwoord