25-04-2016 Op bezoek bij de koploper & Alweer tegen Zuidhorn

Op zaterdag 9 april moest DIO Groningen F1 weer op bezoek bij VV Zuidhorn. Na een reis met wat opstoppingen en omleidingen stonden we nog maar net op tijd op het veld.

Dat was geen goede voorbereiding tegen de koploper. Het team bestond vandaag uit Myrtho, Zara, Jueny, Jake, Kelvin, Mathias, Maxime, Mike en Arwin.

Nadat VV Zuidhorn op 1-0 nul was gekomen maakte Arwin nog wel de gelijkmaker met een prachtige kopbal. Helaas lukte het alleen VV Zuidhorn nog om doelpunten te maken.

De eindstand is uiteindelijk 4-1 geworden. Naast een teleurstellende uitslag bleek ook nog dat een aantal spullen is kwijtgeraakt.

Dit kwam doordat onze spullen zonder onze toestemming is verplaatst naar een andere kleedruimte. Hopelijk zijn de vermiste spullen weer teruggevonden.

Na 2 gelijke spelen en een overwinning nu dus een nederlaag. Dat is natuurlijk jammer maar hopelijk hebben we er wat van geleerd en gaat het de volgende keer beter!

 

 

Op zaterdag 23 april speelde DIO Groningen F1 tegen VV Zuidhorn F6. Voor DIO geen onbekende tegenstander. Op 9 maart werd namelijk al eens met 3-3 gelijk gespeeld.

Al snel bleek dat DIO goede vooruitgang heeft geboekt. Na een 4-0 voorsprong in de rust werd het uiteindelijk 7-0. Het was dan ook weer een uitstekende optreden van de dames en heren.

Arwin en Mathias waren op dreef in het doel. Een ijzersterke verdediging bestaande uit Myrto, Zara en Maxime. Op het middenveld waren Jueny, Milan en Mike hun tegenstander vaak de baas.

En natuurlijk de spits Kelvin! Weer 6 prachtige doelpunten. Klasse. Nummer zeven werd gemaakt door Arwin. Een goede teamprestatie waarbij goed is samengewerkt.

Jake was vandaag niet van de partij maar ik denk dat hij net zoveel plezier heeft gehad in de Efteling als wij bij het voetballen.

 

F1

 

Geef een antwoord