24-02-2015 E1 verliest koppositie aan nummer 2 Lewenborg

DIO E1 verliest haar koppositie aan nummer 2 Lewenborg E7.

Afgelopen weekend traden de heren (en dame!) van E1 aan, thuis tegen Lewenborg E7. Lewenborg stond 2e met 4 punten, DIO stond eerste met 6 punten. (doelsaldo DIO was 15 doelpunten voor en 3 tegen, Lewenborg moest het doen met 9 voor en 6 tegen).

Spelers die aanwezig waren deze week; Wisal, Wessel, Brandon, Manon, Cerchio, Lars, Delano, Dirk, Ian en Albert. Afwezig waren Samir en Collin.

De wedstrijd begon goed, DIO kreeg met name dankzij Wisal, Wessel en Brandon veel kansen. Maar een doelpunt bleef uit, dankzij een goed keepende keeper van Lewenborg. Het lukte DIO ondanks deze keeper, en 3 grote gemiste kansen, tóch om te scoren. Het was Cerchio die het net wist te vinden. En ook nog voor rust wist Wisal met een harde pegel raak te schieten. Het 3e doelpunt hing in de lucht, maar het lukte de jongens niet om te scoren.

Na rust was het een chaos aan de kant van DIO, en al snel wist Lewenborg via een rappe counter en een klein keepersfoutje een doelpunt te maken. Na dit doelpunt schommelde het spel wat op en neer, maar was het wederom Lewenborg die de bal in de kluts het doel in kon werken. 2-2! Na dit doelpunt werden de toeschouwers en coaches enthousiaster, de wedstrijd was ontzettend spannend! Na een aantal grote kansen voor DIO van onder andere Brandon, Wisal, Wessel en een paar pogingen van Albert lukte het Lewenborg uiteindelijk om te scoren. Na een mooie aanval van Albert kwam er veel ruimte aan de kant van DIO, en wederom uit een snelle counter kon Lewenborg 1 tegen 1 gemakkelijk scoren aan de kant van DIO. Niet geheeld verdient kwam Lewenborg dus op een voorsprong. Met nog 3 minuten op de klok gaven de spelers van DIO alles om er nog gelijkspel uit te halen, maar tevergeefs. Een beter DIO verliest dus uiteindelijk van Lewenborg, eindstand: 2-3.

Complimenten voor de inzet en sportieve wedstrijd!

Op zaterdag 2 mei wacht de revanche tegen Lewenborg.

Komende zaterdag, 28 maart, staat er een uitwedstrijd op het programma tegen VEV’67 E6 om 09:00. 

Topscorerslijst:

  • Wisal        6
  • Brandon   3
  • Samir        2
  • Wessel      2
  • Cerchio     2
  • Albert        1
  • Lars           1

Tot zaterdag!

Trainer/Coach Rink

 

Een typerende foto van de wedstrijd; de keeper van Lewenborg red
Een typerende foto van de wedstrijd; de keeper van Lewenborg maakt een redding.

Geef een antwoord