24-02-2015 Pupillen van de week, week 3

‘Pupillen van de week interview’

3

Zaterdag 28 februari stond de tweede ‘pupillen van de week’ op het programma. Ditmaal waren aan de beurt; Cerchio en Lars. Vanwege afwezigheid van deze 2 heren waren Dirk en Delano aan de beurt.

DIO Zaterdag 1 trad thuis aan tegen Velocitas, de nummer 11 tegen de nummer 10. Op papier een spannende wedstrijd!

Dirk en Delano zijn een twee eiige tweeling en dus ook allebei 10 jaar oud. Dirk en Delano wonen in de woonschepenhaven in Groningen en zijn de neefjes van doelman Ronald Bakker. Dirk staat als voetballer graag in de spits en Delano liever aan de rechterkant, als rechtshalf of rechtervleugelspeler.

Dirk en Delano zijn beide echte FC Groningen fans. Maar waar Dirk daarnaast ook fan is van Barcelona, gaat Delano zijn voorkeur uit naar PSG. Op de vraag wie Dirk zijn favoriete speler is, is het antwoord simpel; Arjen Robben! Niet alleen komt deze dribbelaar uit Groningen (en heeft hij hier ook gespeeld), maar hij is ook nog eens één van de beste spelers ter wereld! In de eredivisie vindt Dirk Clasie een goede speler. Delano zijn voorkeur gaat uit naar Zlatan Ibrahimovic. De reden? “Hij heeft hele coole tattoos!” (en kan natuurlijk ook heel goed voetballen). FC Groningen speler Michael de Leeuw is Delano zijn favoriet in de eredivisie.

Dirks favoriete trainer is oud bondscoach Louis van Gaal. Bij Delano is dat Ronald Koeman. “maar we kennen nog niet zoveel trainers!” (ook Rink stond op de nominatie). Het lievelingsrugnummer van Dirk is nummer 7, dit omdat ook Ronaldo deze draagt. (Dirk is zowel fan van Barcelona als Ronaldo, een bijzondere combinatie!).  Delano gaat voor nummer 11, “gewoon, zo maar”. Het favoriete WK moment van de beide heren was het moment dat Robin van Persie de kopbal scoorde tegen Spanje. “We keken de wedstrijd in het clubhuis en dit was erg leuk!”.

Dirk en Delano hebben vele hobby’s. Zo mogen, uiteraard, graag voetballen. Dirk speelt daarnaast graag spelletjes als GTA, tranceformice en op funny games. Daarnaast houdt Dirk ervan om zijn meester te klieren. Delano zit ook graag op de Xbox, maar mag daarnaast ook erg graag skeeleren en space scooteren. Dirk en Delano hebben elkaar als beste vriend, maar ook Kilian en Milano zijn erg goede vrienden van de broers. Dirk wil later, net als Delano, profvoetballer worden. Als dat niet lukt, wil Dirk stratenmaker worden. “daar word je sterk van!”. Delano ziet meer iets in schilderen, want dan kan hij ooit zijn eigen huis bijvoorbeeld schilderen. “Lievelingseten? We vinden heel erg veel dingen lekker! Zoals Patat, Pizza’s, spinazie, kibbeling, chinees en ook pannenkoeken en doperwtjes” . Dat vinden de beide heren lekker om te eten.

Dik kijkt graag naar komedie films, avatar, the A-team en Bloody Mary. Delano houdt meer van horror films, maar daarnaast is hij ook wel fan van de film Cars. Dirk en Delano hebben een wel heel bijzonder liedje uitgekozen als favoriete muziek: “Coco van O.T. Genasis, dat is een cool liedje!”.  Ook Armin van Buuren en Nielson zijn populair bij de heren. Delano luistert daarnaast ook naar Gers Pardoel en naar Hardcore. Als laatste heeft Dirk een wel heel erg bijzondere hobby; hij doet aan geesten-oproepen. Een heel eng spelletje, maar ook wel heel spannend!

Als laatste zijn we natuurlijk benieuwd naar de ervaring als pupillen van de week. De beide heren vonden het namelijk best een beetje spannend, maar vooral heel leuk! De gebroeders De Vries vonden beide de lunch gezellig. De aftrap was ook leuk om te doen, en spannend. Maar het mooiste was de sfeer in de kleedkamer. “Ze hadden een grote muziekboks mee en ze draaiden allemaal coole muziek in de kleedkamer!”.  Ondanks het verlies van DIO 1 was het een geslaagde middag.

De volgende pupillen van de week heeft plaatsgevonden op zaterdag 21 maart, Brandon en Manon waren aan de beurt bij de wedstrijd tegen Zeester.

 

Sportieve groet,

Interviewer Rink

5 4

Geef een antwoord