23-10-2016 DIO E1 ontwaakt in de 2e helft tegen HFC’15

HFC’15 E4 – DIO Groningen E1

Afgelopen zaterdag speelden we tegen HFC, helaas misten we 3 spelers, maar met goede moed reisden we af naar Hoogkerk. Na de warming up begon de wedstrijd.
De 1e helft was van een bedroevend niveau en speelde DIO niet zijn eigen spel, we kwamen met 1-0 achter en Daan (keeper) hield ons eigenlijk in de wedstrijd. Vlak voor de rust maakte Tom er 1-1 van, maar er werd heel slordig gespeeld. Na een donderspeech en enkele omzettingen begonnen we aan de 2e helft, het zag er gelijk al stukken beter uit vwbt het veldspel, dit resulteerde al snel in een voorsprong van 1-3.
Er werd echt goed gecounterd door DIO , maar HFC bleef gevaarlijk en speelde fysiek op het randje. Ook HFC creëerde veel kansen en kwamen terug tot 2-3. Maar door een paar goede reddingen van Daan en counters van de spits Myron liepen we uit naar 2-5. Uiteindelijk werd de eindstand na een zeer moeizame wedstrijd 3-5. Uitslag was heel goedvoor de ranglijst, maar zeker over de 1e helft kon het publiek erg kritisch zijn. Over 2 weken de topper tegen Lycurgus, en aankomende week de wedstrijd tegen Gorecht, we doen nog steeds mee om het kampioenschap.

Geef een antwoord