19-03-2015 E1 wint ook tweede wedstrijd

DIO E1 heeft ook zijn tweede wedstrijd winnend weten af te sluiten. Het werd, op een koude zaterdagochtend, maar liefst 6-3.

Tegenstander afgelopen zaterdag Zevenhuizen E3. Het was winters-koud op de vroege ochtend, en de boys waren dan ook goed gekleed. De wedstrijd zou 8 tegen 8 zijn, waarbij DIO alsnog 4 wissels zou hebben. Door een blessure bij de tegenstander werd het alsnog 7 tegen 7, waardoor DIO een extra wissel had. De Wissels, 5 stuks inmiddels, hielden zich warm door een balletje te trappen op het lege veld.

De wedstrijd begon met vele kansen voor DIO! Met name Wisal, Wessel en Samir waren op dreef en schoten en dribbelden er op los. Een goed keepende tegenstander voorkwam echter meerdere malen dat het 1-0 werd. Uit een mooie counter scoorde de topspeler van  Zevenhuizen, een klein mannetje die ongelooflijk snel was, een doelpunt. Het stond tegen de verhouding in dus 0-1… Gelukkig lieten de boys (en Manon uiteraard!) de koppies niet hangen en al snel werd het 1-1! Lars maakte een mooi doelpunt. Nog voor rust werd het ook 2-1 en 3-1, Wessel (geplaatst afstandsschot) en Cerchio (flinke pegel) waren de doelpuntenmakers.

Na rust ging DIO op dezelfde voet door, het werd al snel 4-1; een mooie solo van Samir werd beloond door een doelpunt. De tegenstander deed nog iets terug door de 4-2 te maken. De score liep in een rommelige tweede helft uiteindelijk uit tot maar liefst 6-3.

Een goed keepende Collin, en in de tweede helft Ian, zorgden voor niet meer tegendoelpunten. Ook Dirk en Delano lieten een aantal keer mooie acties zien (ga zo door jongens!). Aanvoerder Albert bewees maar weer eens dat hij een echte heerser is achterin, maar ook aanvallend liet hij mooie dingen zien. Ook Brandon was goed op dreef, hij kwam helaas niet tot scoren deze wedstrijd. Topscorer Wisal, die niet helemaal fit was, daarentegen wel. Ook Manon bewees het voetballen niet te zijn verleerd, ze speelde een goede wedstrijd.

Ga zo door toppers!

Zaterdag wacht een nieuwe wedstrijd, tegen nummer 2 Lewenborg E7. (ja, we staan nog eerste!)

Topscorerslijst:

  • Wisal        5
  • Brandon   3
  • Samir        2
  • Wessel      2
  • Albert        1
  • Lars           1
  • Cerchio     1

 

Tot zaterdag!

Trainer/Coach Rink

Ook de ouders worden hartelijk bedankt; die zijn aanwezig door weer en wind!
Ook de ouders worden hartelijk bedankt; die zijn aanwezig door weer en wind!

Geef een antwoord