18-03-2016 F1 geeft voorsprong tot tweemaal toe uit handen maar speelt verdienstelijk gelijk.

Zaterdag 9 maart moest DIO Groningen F1 op reis. Om 8 uur ’s ochtend vertrokken we in colonne richting Zuidhorn. De tegenstander was Zuidhorn F6.

Na het opwarmen werd er om 9 uur afgetrapt. Op het laatste moment moest Arwin helaas afhaken. Hij was toch niet helemaal fit om gelijk te beginnen.

Gelukkig kon hij de tweede helft nog wel meedoen. DIO F1 begon de wedstrijd met Zara, Jueny, Jake, Kelvin, Mathias, Maxime, Milan en Mike.

Net als de vorige keer nam de tegenstander een 2-0 voorsprong waarna Jake voor rust nog de 2-1 scoorde. DIO F1 was na de pauze pas echt goed wakker

geworden waarbij Kelvin met 2 doelpunten DIO F1 op een 3-2 voorsprong zette. Dat was een goede prestatie van het team! Met hard schreeuwen werd door

de coaches de wissels gedaan. De dames en heren van DIO F1 deden dat prima. Helaas kon de voorsprong niet tot het eind worden behouden.

Zuidhorn F6 wist op het eind toch nog een doelpunt te maken en werd het 3-3. Wel gingen we bij het penalty’s schieten met de overwinning ervandoor.

Het was op deze mooie dag weer een spannende wedstrijd met veel strijd tussen beide teams. Ga zo door!

Geef een antwoord