17-8-2015 Wedstrijd verslag DIO – Gruno

Dio Groningen – Gruno (zaterdag) 3-4

Vandaag startte de ploeg van trainer Noorda in een andere bezetting in het veld. Dit pakte goed uit, en werd goed opgepakt door de spelers, die hier zelf ook blij mee waren.

De ploeg begint voetballend steeds beter te worden, en het wordt goed opgepakt door leergierigheid.

DIO verloor vandaag ongelukkig waar een gelijkspel op zijn plaats was geweest. De beiden ploegen gingen rusten met 1-1.  Gruno kwam op 0-1 waar DIO niet hard genoeg verdedigde. Voorin werden wat kleine kansen niet benut. Halverwege de eerste helft gaf JW de bal diep op Arvid die koel afrondde. Daarna hadden Edwin, Hans, Sven, JW nog kunnen scoren, maar zij faalden.

De tweede helft was DIO beter dan de gasten uit Vinkhuizen, maar kwam wel op 1-2 achter dus liep het weer achter de feiten aan. Na een snelle counter speelde JW Edwin in die Arvid diep stuurde die weer koel afrondde. Weer kwam DIO achter na een prachtige goal van Whalid (ex GRC1). DIO kwam weer gelijk door vrije trappen-specialist Jeroen:  3-3. DIO kreeg kansen op 4-3 met JW, Maikel Kelvin en Edwin maae zij faalden. In de 90e minuut kwam gruno op 3-4, de grensrechter stak zijn vlag de lucht in maar de scheids wou hier niet aan of zag het niet. De wedstrijd kwam ten einde, helaas verloren maar toch een goed gevoel over het spel en de opstelling. Volgend weekend wacht Mussel in de beker.

Geef een antwoord