12-03-2015 E1 wint met ruime cijfers

DIO E1 heeft afgelopen zaterdag met ruime cijfers gewonnen, het werd maar liefst 0-9!

De E1 werd afgelopen competitie laatste met slechts 2 punten. Erg jammer, maar het voetbal werd wel steeds beter.  In de oefenwedstrijd in de voorbereiding werd al 6-1 gewonnen tegen Gorecht E5.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver; de start van een nieuwe competitie! Vol goede moed reisden we met 9 spelers af naar Marum. Helaas ontbraken Lars en Cerchio. Nieuwkomer Samir was er wel bij, welkom.

Met het nieuwe ‘coachbord’ (gewonnen door Wessel) begon de wedstrijd al in de kleedkamer. Doelman was eerste helft Collin, achterin stonden Ian, Albert en Brandon, op het midden Wessel, Samir en Delano en in spits stond Wisal. De boys van E1 begonnen goed en gretig! Er werden, mede door mooie dribbels van Samir, veel kansen gecreëerd in de eerste helft. Ook Wessel was erg dreigen met een aantal prachtige dribbels. Eerste helft werd er maar liefst 4 keer gescoord; Wisal (2), Albert en Wessel. Als er iets meer zou worden overgespeeld zou de score wellicht nog hoger zijn geweest, iets waar nog prima op getraind kan worden.

Bij de start van de tweede helft viel het doelpunt zó snel dat Rink, die met krukken liep, nog niet eens in de dug-out zat. Een goede start! Brandon maakte een mooi doelpunt. De score liep mede door Wisal (weer 2) en Brandon (nog 2) uit tot maar liefst 0-9! Tijdens deze wedstrijd lieten ook Dirk, Delano en Collin zien dat het voetballen ze steeds beter afgaat. Zo maakte Dirk met een mooi afstandsschot er nog bijna 0-10 van. Ook Albert, onze aanvoerder, en Ian speelden en keepten erg sterk.

Met een dikverdiende overwinning zijn we weer afgereisd naar Groningen. Knappe prestatie jongens, ga zo door! (en niet te vergeten; we staan bovenaan!!)

Topscoreslijst:

  • Wisal        4
  • Brandon   3
  • Albert        1
  • Wessel      1

 

Tot zaterdag!

Trainer/Coach Rink

20150307_093011

 

 

 

Geef een antwoord