10-6-2016 Sluiting kantine tijdens zomervakantie

Vanaf maandag 13 Juni is de kantine gesloten en kan er niet meer worden getraind . We sluiten het seizoen 2015/16 af met een aantal vergaderingen schooldagen en sportdagen van aanvragen van scholen en organisaties van wijken.

Het seizoen 2015/16 is afgesloten met een jeugdtoernooi voor de jeugdafdeling mooi weer en een prima organisatie kortom het was een mooie dag.Het Walking evenement voor 60 plusser een samenwerking met FC Groningen en de drie verenigingen Oosterparkers Dio Groningen en GVAV wat op  3 Juni op het sportpark is gespeeld zal zeker het volgende jaar een vervolg hebben gezien het succes zo gaan we langzaam naar de vakantie periode toe en kijken we al weer vooruit naar het komende seizoen.
De jeugdafdeling gaat met een aantal nieuwe elftallen en teams starten, hierover zal de jeugdafdeling U zeker de komende tijd informeren.
De senioren zijn weer ingeschreven met 3 elftallen die de competitie in gaan en een  vrienden team die vriendschappelijke wedstrijden zullen gaan spelen.

Het Bestuur van Dio Groningen wenst jullie allen een fijne zomer met mooi weer.

Namens het Bestuur,
Marjo Niemann
secretaris Dio Groningen.

Geef een antwoord