09-03-2015 Wedstrijd verslag T.L.C 1 – D.I.O. 1

Dio maakt er een wedstrijd van in tolbert en toont karakter.

Tlc – Dio Groningen 3-2

Vandaag moest dio aantreden tegen het hoog geklasseerde tlc. Na de deceptie van vorige week trad dio vandaag aan met een fit compleet team.

Dio voetbalde de eerste helft aardig mee op het moeilijk bespeelbare veld in tolbert. Toch was het tlc dat na 10 min op voorsprong het was sluwe vos de vries die nog net kon binnentikken met schoenmaat 48. Daarna ging het heen en weer maar tlc had het betere van het spel en de meeste rust in het elftal. Dio kreeg geen echte grote kansen maar had wat mogelijkheden met duijf , robben en bijlsma. Na 30 min besloot de aanvoerder van tlc om maar eens richting de 16 te dribbelen , dio verdedigde hier zeer matig en de aanvoerder kon vrij binnen schieten op randje 16. Beiden ploegen gingen rusten met 2-0 , vandaag een mindere eerste helft vergeleken met de vorige 2 wedstrijden.

Dio begon ditmaal een keer vel aan de 2e helft maar toch was het tlc dat kon inschieten op randje 16. Keeper bakker redde fraai maar de bal kwam voor de voeten van een spits van tlc die duidelijk buitenspel stond en kon makkelijk binnentikken 3-0. Daarna vatte tlc het te licht op en dio toonde karakter begon vel te strijden met het hele team. Robben scoorde dan ook fraai in de 70e minuut dit gaf dio wat extra vertrouwen. Tlc kreeg kansen op 4-1 maar vergat te scoren. Dio bleef hierdoor hoop houden maar moek en bijlsma vergaten te scoren en de 3-2 te maken. In de 95e minuut werd bijlsma diep gestuurd en drukte af op de goal. De tlc doelman kon het schot niet verwerken en goaltjesdief moek was er als de kippen bij om in te tikken. Dit doelpunt viel te laat helaas , maar dio kon met opgeheven hoofd het veld verlaten. Want als team werd er karakter getoont en gestrijd om elke meter wat een compliment verdiend.

Over 2 week wacht de kraker thuis tegen zeester en hopelijk blijven de eerste 3 punten in eigen huis.

JW.

 

Geef een antwoord