09-03-2015 Wedstrijd verslag D.I.O. 1 – Velocitas 1

Dio geeft 2-0 voorsprong uit handen tegen velocitas en verliest met 2-5.

Dio had een paar niet fitte mensen in de ploeg staan wegens ziekte of pijntjes. Ling nog altijd afwezig en zit nog in china en nooitgedagt zat ziek thuis helaas.

Dio begon tegen concurrent velocitas voortvarend aan de wedstrijd. Dio had de wind mee eerste helft en profiteerde hier duidelijk van. En was gevaarlijk met moek en robben voorin, dio kwam op voorsprong door spits moek , de spits werd in de diepte gestuurd door spelverdeler waltmans en rondde beheerst af. Dio had hierna het betere spel en kwam verdiend op 2-0. Een aanval uut het boekje eindigde bij bijlsma die strak voorzette en werd koeltjes afgerond door spits moek. 2-0 dio zat op rozen maar vergat hierna de 3-0 te maken , vd bos , robben , waltmans en spits moek vergaten te scoren. Hierna kwam velocitas beter in de wedstrijd en kreeg wat kleine kansen , na goed doorzetten en wat extra beleving kwam velocitas 5 minuten voor rust op 2-1. Weer een domper voor dio net als vorige week , maar nog steeds 2-1 voor met rust.

De 2e helft begon rommelig , velocitas liet hun intenties zien met de wind mee en ging opzoek naar 2-2 maar liet hierdoor ruimte ontstaan. Dio kreeg wat kansen met robben , moek en bijlsma maar wist niet te scoren. Velocitas ruikt bloed een diepe pass bereikt de rechterspits , wat ruikt naar buitenspel (grens vlacht niet) en werd koeltjes afgerond 2-2. Dit was een dreun voor dio , en wist hier niet meer van te herstellen. Velocitas drukte door en kwam verdiend op 2-3 in deze fase. Hierna moesten bijlsma, moek, en bakker het veld verlaten door ziekte en blessures. Dio was niet bij machtte om nog grote kansen te creeren tegen velocitas die hierna nog uitliep na 2-5. Dio geeft te makkelijk doelpunten weg en vergat zelf uit te lopen naar 3-0 of 3-1. Een wijze les waar weer lering uit getrokken kan worden. Al met al een verdiende geflatteerde overwinning voor velocitas die volwassener speeldde.

Geef een antwoord