09-02-2015 Strijdlustig DIO krijgt loon na werken bij Potetos

Sportpark ”Het Noorden”                                                                                                                   Zaterdag 7 februari 2015
 
VV Potetos – DIO Groningen 0-1
Na een lange winterstop (met weliswaar wat oefenpotjes) mocht er eindelijk weer voor de puntjes worden gespeeld.
Met de vorige wedstrijd in het achterhoofd wist DIO wat er anders moest.
Vanuit een compacte manier van spelen wist het via Robben na een kwartiertje spelen bijna op 0-1 te komen, zijn inzet ging echter jammerlijk voorlangs.
Het balbezit was vooral voor de thuisploeg, maar behoudens wat schoten van randje zestien wist ook Potetos nauwelijks 100% scoringskansen te creëren. Nadat de rust was bereikt met de brilstand nog op de borden, werd het houden van de nul een doelstelling opzich.
De tweede helft had eenzelfde spelbeeld. Potetos met het balbezit en het geloof dat, dat goaltje vanzelf valt.
Uiteindelijk valt die goal ook, maar wel voor DIO. Na ongeveer een uur spelen duikt Moltmaker 1 op 1 op voor de keeper en zet hij met een droge schuiver DIO op 0-1. Wat volgde was een half uur overleven. Potetos voerde de druk op maar gelukkig voor DIO eindigde elke aanval van Potetos naast of in de handjes van sluitpost Bakker. DIO leek de punten in de tas mee terug te kunnen nemen naar Kardinge, tot de scheidsrechter in de laatste minuut besloot Potetos een strafschop toe te kennen. Een inzet van de spits van Potetos zou tegen een hand zijn geschoten. Dat was absoluut niet het geval, de gegeven strafschop werd veranderd in  een corner en zelfs die kwam er uiteindelijk niet meer. De scheidsrechter blies voor de laatste maal op zijn fluitje en DIO kon 3 hele belangrijk punten bijschrijven.
Verslag: Jeroen
 
Foto’s: Edwin
DIO speelde vandaag in het rood/wit
IMG-20150207-WA0020  IMG-20150207-WA0007 IMG-20150207-WA0012

Geef een antwoord