07-05-2015 Pech voor F1

Na een rommelig vertrek vanaf De Apenkooi verscheen F1 een kwartiertje te laat op het veld van vv Peize, die heel geduldig even gewacht hebben.
met 7 spelers met aanvoerder Brandon werd de wedstrijd gespeeld, die eindigde in 2-0 voor Peize. Tijdens de hele wedstrijd was DIO veel aan de bal en in de aanval. Er werd er prima verdedigd door het duo Jefitho en Brandon die goed elkaars taken overnamen. Keeper Raul was heel alert en wist een paar doorbrekende aanvallers van Peize goed te stoppen door op het juiste moment uit te komen.
in de aanval waren Brandon en Jefitho ook sterk aanwezig en werd de druk goed opgevoerd. De andere kinderen liepen heel goed vrij. Vooral in de tweede helft kreeg Tom op rechts veel mooie ballen aangespeeld door O.a. Fabio en Papi.  Tom gaf net als in andere wedstrijden een paar prachtige voorzetten, maar we hadden pech dit keer .. de bal kwam tegen de lat, ging net naast, ging net  over het doel of de keeper
Van Peize had hem te pakken.   Het lukte maar niet en Peize stond natuurlijk ook niet stil. gelukkig verdedigde iedereen goed mee en lette Ravi heel goed op en haalde heel knap een bal van de doellijn.  hierdoor werd een derde goal voorkomen. Na afloop was er applaus van de ouders voor dit  goed samenwerkende team.
unnamed (3)
unnamed (1) unnamed (2)

 

Geef een antwoord