03-12-2016 DIO E1 kampioen en promoveert !

Vandaag kon DIO E1 kampioen worden van de najaars competitie, er moest dan wel gewonnen worden van Lycurgus. We begonnen vandaag goed, de coaches hadden aangegeven dat we door samenspelen gelijk moesten proberen om op voorsprong te komen en dan vasthouden of de score uitbreiden. De eerste helft  namen we een voorsprong van 0-4. En met vertrouwen gingen we de rust in . Na vele kansen en Tomas en Jelle als spits (waren beide dichtbij het maken van goals) scoorden we nog 1 doelpunt en hield Daan wederom de nul. Uitslag 0-5 voor DIO en we zijn kampioen !!!  Dit halve seizoen stond voor ons als coaches in het teken van de vooruitgang en het samenspelen, beide punten zijn door ons vaak in de wedstrijden gezien. Dit is een team waar wij als coaches trots op zijn. Het team, altijd gesteund door een aantal fanatieke ouders kan volgens ons ook hoge ogen gooien in de 3e klasse. Natuurlijk zijn Adriaan en ik ook wel eens kritisch en soms krijgen ze een donderspeech in de rust, maar de gezelligheid staat voorop. Mijn complimenten aan de jongens die ook moeiteloos nieuwe kinderen opnemen in het elftal. Ook ben ik erg blij met Dennis zijn enthousiasme en trainingen bij E1. thnx Dennis !

Vaak worden de topscorers genoemd maar graag wil ik opmerken dat Daan onze keeper de minst gepasseerde keeper is in onze klasse ( 8 tegengoals) in 8 wedstrijden.
Als team hebben we 76 goals gemaakt.

20161203_101050          img-20161203-wa0009

Al met al een prima eerste seizoenshelft en kunnen we allemaal trots zijn op elkaar, en gaan we in februari er weer tegenaan in de 3e klasse.

Adriaan en Andreas

p.s Tamara (Moeder Teun) bedankt voor de heerlijke cupcakes ze waren heerlijk !!

20161203_101341

Geef een antwoord