02-6-2016 Trainingen Mini’s, F en E pupillen

Zomervakantie jeugd DIO vanaf woensdag 8 juni

Het seizoen 2015-2016 zit er al weer bijna op.  De jeugdteams hebben met inzet en plezier gevoetbald en waren afgelopen seizoen ook succesvol in hun competities. Mede dankzij de inzet van alle  trainers en begeleiders hebben we onze kinderen een sportief jaar kunnen bezorgen. Enkele teams haalden zelfs het kampioenschap binnen, zoals E2, E1 en D1.

daarnaast hebben ouders zich ingezet om o.a. pannenkoekenfeest, filmavond en bowlen te organiseren voor de jongste jeugd. Rink, Bart, Dennis en Andreas zijn met de D jeugd wezen kamperen bij het (3 daags) voetbaltoernooi in Nijland.

Afgelopen jaar heeft de club een flinke groei gezien qua jeugdleden en dat betekent een uitbreiding volgend seizoen van 5 naar 7 jeugdteams.  Natuurlijk zijn er ook enkele kinderen gestopt dit seizoen en we wensen deze kinderen veel plezier bij hun nieuwe hobby of vereniging.  Jeugdcoördinator /trainer Rink gaat zich volgend jaar alleen nog als trainer/coach van de D1 inzetten, vanwege andere werkzaamheden. De coördinator voor Mini’s, F en E pupillen wordt Andreas en we bedanken Rink voor zijn inzet afgelopen jaren en zijn leuke trainingen en goede begeleiding van de kinderen.

Om te zorgen dat het volgend seizoen weer goed gaat functioneren allemaal zijn we  al druk bezig om de zaken voor volgend seizoen te regelen, zoals de bezetting van het jeugdkader.  Op de ouderbijeenkomst voor Mini F en E jeugd is hierover al informatie gegeven voor zover bekend en het is prettig om te merken dat er steeds weer ouders zijn die hieraan ook een steentje willen bijdragen.

Eind augustus nemen F1,E1, D1 en C1 deel aan de bekercompetitie en vanaf begin september zullen de gewone competities weer van start gaan. We beginnen weer met de trainingen op 22 Augustus. In de zomerperiode zullen we de website bijwerken met actuele trainingstijden en andere teaminformatie.

Wij bedanken alle vrijwilligers voor hun bijdrage aan onze voetbalclub en wensen iedereen een fijne zomervakantie.

De eerste Training  is op 22 Augustus 2016.

Met sportieve groeten,

Andreas Bossinga en Gerkina Doze

Geef een antwoord