02-05-2019 Op de stip: de heer en mevrouw Kruse

Op de stip mei 2019

De heer en mevrouw Kruse.

Wij zien u regelmatig samen op de club als supporter van DIO1. Wat is de binding met dit elftal en met DIO Groningen?: Onze kleinzoon Sven Waltmans speelt in DIO1 en is al sinds zijn vijfde lid van DIO Groningen. Onze binding is vooral met het eerste elftal omdat we ook de spelers zijn gaan kennen.

Wat is uw beeld bij DIO Groningen?: Wij voelen ons er thuis, komen er met plezier. Het zit op een mooie plek.

Is er iets wat u minder aanspreekt, of beter kan?: Wij storen en ergeren ons nergens aan. Dat is zonde van de tijd en energie.

Bij DIO zijn vrijwilligers aan het werk om de club draaiende te houden. Vindt u dat deze medewerkers hun werk goed doen? Wat voor cijfer zou u hen willen geven?: Een 10. Ze verrichten goed en belangrijk werk bij de club.

Wat vindt u van het aanbod in de kantine qua eten en drinken, mist u iets?; We missen niks. Traditiegetrouw neemt de heer Kruse het liefst een gehaktbal die hij lekker vindt. Hij wordt door de spelers dan ook wel opa gehaktbal genoemd. Dat zegt genoeg.

De heer en mevrouw Kruse hopen nog lang bij DIO te kunnen komen kijken. Ook bezoeken ze de uitwedstrijden wanneer ze kunnen. Ze vinden het een fijne tijdsbesteding, kijken naar hun kleinzoon en het eerste elftal op zaterdagmiddag.

We hopen als DIO Groningen hen ook nog lang te zien want het zijn sympathieke, trouwe en graag geziene gasten.