01-12-2014 Wedstrijd verslag D.I.O. – GRC

Dio Groningen – Grc Groningen 1-6

Op deze kille koude middag stond thuis grc op het programma een ervaren sluwe ploeg. Dio mistte vandaag alleen jw bijlsma door schorsing en jelmer loopstra langdurig blessureleed. Moek en m vd vlag keerden weer terug.

Dio begon wel aardig aan de wedstrijd en was in de beginfase de betere ploeg maar kreeg geen kansen. Na 10 min begon grc te voetballen en schoot dan ook gelijk raak. De minuten daarna voetbalde dio erg slecht en onrustig , grc liep binnen 15 min uit na 0-4 door slecht dekken en verdedigen door dio. Dio was niet bij machtte voor rust grote kansen te krijgen en bleek onzeker. Grc maakte hier zonder veel moeite gebruik van en spande zich niet meer teveel in en ging dan ook meer als terecht met 0-4 de rust in. Dio liet weer in 15 min de wedstrijd totaal uit handen lopen wat vaker dit seizoen is gebeurd.

Dio begon 2e helft met spits moek die erin kwam voor waltmans. Dio wou nog wat van de wedstrijd maken en legde er wat extra strijdkracht bij maar tot uitgespeelde kansen kwam het niet. Het werd dan ook 0-5 door een knappe volley daarna vond grc het wel best en liet veel ruimtes vallen waar dio te weinig gebruik van wist te maken. Robben verdiende een vrije trap en schoot deze goed tegen de touwen 1-5. Een 2-5 had makkelijk gekund maar het werd uiteindelijk 1-6. Een terechte uitslag , dio moet wat mannelijker en volwassener gaan voetballen want dan kan het best goed voetballen. Een zege kan wonderen doen voor het vertrouwen! maar misschien ook goed dat de winterstop eraan komt. En alle koppen weer dezelfde richting in te krijgen om weer te knokken voor een overwinning of gelijkspel.

Geef een antwoord