01-12-2014 Wedstrijd verslag Amicitia – D.I.O.

Amicitia – Dio Groningen 10-2

Dio ging vandaag op bezoek bij de koploper.
De uitslag die veel te groot is geworden wat niet nodig was geweest.
Moek , m vd vlag waren er niet bij door blessures , maar doornbos was er gelukkig weer bij na lang blessure leed.

Amicitia begon goed aan de wedstrijd en liet zien de koploper te zijn door de goeie individuele krachten voorin. Een prachtig schot als resultaat voor de 1-0, en een iets mindere 2-0 waar de keeper en verdedeging van dio niet vrijuit ging. Dio knokte zich terug in de wedstrijd als team Bijlsma schoot een vrije trap op het kruis ,en Robben schoot net naast. Amicitia was in deze fase niet bij krachten om de score te doen uitlopen. Dio kwam dan ook terug op 2-1 moltmaker zette goed door en tikte goed binnen. Heel lang kon dio hier niet bij stil staan want na 2 min werd het 3-1 de rechtsbuiten mocht vrij uit halen. Met deze stand gingen de beiden ploegen ook rusten.

Dio begon goed aan de 2e helft en kreeg kansen op de 3-2 vd bos kwam vrij voor de keeper maar bleek onrustig en schoot naast. Een vrije trap van linkspoot vd schuur werd goed gepakt door de keeper. Maar de bal ging er helaas niet in voor dio, uit een counter scoorde amicitia dan ook de 4-1 dit bleek de doodsteek voor dio. Hierna werden wisselingen door gevoerd en dio was even de weg kwijt het werd snel daarna 5-1. Bijlsma pakte een domme gele kaart en vlak daarna direct rood door een groffe charge terecht rood en liet hiermee zijn team in de steek. Amicitia liep dan ook makkelijk uit naar 10-1 in deze fase , dio kreeg nog wel een penal en werd goed benut door nooitgedagt. Amicitia liet zien over een goeie ingespeelde ploeg te beschikken vooral voorin , en staan dan ook terecht bovenaan.

Volgende week wacht grc thuis en daarna ezinge hopelijk kan dio hierin nog wat puntjes sprokkelen voor de winterstop die ze best verdienen afgelopen weken op deze uitslag na.

Geef een antwoord