29-09-2020 Nieuwe protocol corona/covid19 DIO Groningen

Het nieuwe protocol staat hieronder beschreven voor de komende 3 weken v.w.b.t het trainen en het spelen van wedstrijden.

  1. Het is niet toegestaan voor publiek/ouders/ of andere belangstellende het sportpark Kardinge te betreden tijdens trainingen of wedstrijden.Met uitzondering van begeleiders die autorijden bij de tegenstander.
  2. Het kader/jeugdleider of trainer van DIO Groningen gaat net als bij ons 1e protocol de JO12 trainingsgroep ophalen bij het blauwe hek, de jeugdleider of trainer vergewist zich dat er geen publiek mee gaat naar de training of wedstrijd.
  3. Op de zaterdag zal er een aangewezen scheidsrechter zijn en een grensrechter indien nodig , deze personen zijn bekend bij DIO Groningen.
  4. Na de training of wedstrijd verlaat iedereen die klaar is met spelen na het kleden of douchen meteen het sportpark, blijf niet hangen want dan val je namelijk onder de noemer publiek. DIO gaat hierop toezien v.w.b.t zijn leden.
  5. De kantine is gesloten en is voor niemand toegankelijk , de kleedkamers kunnen worden gebruikt , deze zijn te bereiken door de deur die uitkijkt op het hoofdveld. Het hek van de kleedkamers naar kantine zal op slot blijven.De kleedkamers zullen open zijn en niet op slot. De kleedkamer indeling staat op een papier op de deur op zaterdag.
  6. Voor de jongste jeugd (mini’s) wordt er speciaal wat geregeld en zal een kaderlid tijdens de training aanwezig zijn om de kinderen te begeleiden, dit is geen stagiair of trainer.
  7. Elftallen die bij DIO komen spelen zullen zich ook aan deze regels moeten houden, als jeugdleider/coach maak je dit bekend aan je tegenstander. Beschik je niet over de juiste info om je tegenstander te bereiken neem dan contact op met Andreas Bossinga.
  8. Vele protocollen of regels hier niet benoemd kunt u terugvinden in ons 1e protocol.